Побойникът се казва Диан. Не искам никой да ме вижда в

...
Побойникът се казва Диан. Не искам никой да ме вижда в
Коментари Харесай

Пребита е детска учителка в Бургас пред дъщеря й

Побойникът се споделя Диан. Не желая никой да ме вижда в това положение, не желая и да приказвам с никого, а единствено с полицията. Повече в никакъв случай няма да разреша това да се случи! Това сподели бургазлийката, която нощес беше пребита по жесток метод от мъжа си пред очите на щерка им, която е младеж.

В момента пребитата жена се намира във Второ РУ-Бургас, където дава показания пред проверяващите. Заедно с нея е и щерка ѝ. Пострадалата е детска учителка, съседите разказват фамилията като доста положителни и възпитани хора. Бургазлийката не желае да застане пред камерата на Флагман.бг освен от позор, а и тъй като се тормози да не изгуби работата си.

По информация на Флагман.бг, 45-годишният хулиган Диан живее и работи в чужбина, всяка година се прибирал в Бургас към рождения си ден, който е на следващия ден – 3 август. Вдигал шумни банкети, полети с щедро количество корав алкохол. Този път обаче ще изтрезнее и ще посрещне 46-гошнината си в ареста, чакайки да чуе в какво е упрекнат.

Диан почти всякога проявявал експанзия по отношение на брачната половинка си. Двамата били разграничени, само че той към момента изпадал в прояви на ревнивост, когато използва алкохол. Именно в подобен миг е станал и снощният скандал.

„ Тя живее в жилището с щерка си. Той идва рядко, само че това не е първият случай на принуждение от негова страна. Неведнъж сме ставали очевидци. Снощи се е напил и почнал отново да постанова с юмруци брачната половинка си. Баща й, който живее на по-горен етаж, чул писъците й, схванал какво става и незабавно слязъл, с цел да отбрани щерка си, само че побойникът нападнал и него. Беше ужасяващо. Нейните викове и на щерка й огласяха целия блок “, описаха пред Флагман.бг съседки на потърпевшата.

Крясъците на потърпевшата жена нощес са огласяли целия блок 51 в жк. „ Славейков “

45-годишният агресор се намира в ареста и се чака против него да бъде повдигнато обвиняване за домашно принуждение.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР